THE PLACE FOR LUCKY BASTARDS

Bottle Distillery distilleert op ambachtelijke wijze gin, rum, wodka, beerbrandy en likeuren. The Docks is onze benedenbar met terras. Je kun er terecht voor de lekkerste dranken en eten. In een rondleiding, proeverij en workshop kom je op een aangename manier meer te weten over de distilleerderij en de producten. In de slijterij koop je onze distillaten en meer. We zijn gevestigd in de voormalige Melkontvangst op het Campina-terrein, Kanaaldijk-Zuid 1D, Eindhoven.

Over ons

THE PLACE FOR LUCKY BASTARDS

Bottle Distillery distilleert op ambachtelijke wijze gin, rum, wodka, beerbrandy en likeuren. The Docks is onze benedenbar met terras. Je kun er terecht voor de lekkerste dranken en eten. In een rondleiding, proeverij en workshop kom je op een aangename manier meer te weten over de distilleerderij en de producten. In de slijterij koop je onze distillaten en meer. We zijn gevestigd in de voormalige Melkontvangst op De Caai, het voormalig Campina-terrein, Kanaaldijk-Zuid 1D, Eindhoven.

Over ons

Bezoek ons

Onze distilleerketel staat centraal en is regelmatig in gebruik tijdens onze openingstijden. The Docks is ons cafe met terras. Je bent welkom om onze producten te proeven, puur of in een van de speciaal geselecteerde cocktails. Naast onze dranken schenken we er ook (speciaal) bieren, fris, koffie en thee. Onze producten kun je kopen bij de betere slijterijen waarmee we samenwerken, in ons winkeltje en via de webshop. We bieden mogelijkheid voor rondleidingen, proeverijen en workshops. Daarnaast beschikken we over meerdere ruimtes die af te huren zijn voor bijeenkomsten en evenementen, voor kleine en grote groepen.