BOTTLE DISTILLERY

Bottle Distillery werkt met een kleinschalige aanpak en small batches. We zetten in elke stap de kwaliteit van onze producten voorop en gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en geen smaak-, geur- en kleurstoffen. Voor het distilleren nemen we ruim de tijd en voeren een groot deel van de activiteiten handmatig uit, waarbij we voortdurend de kwaliteit bewaken. Zo worden eerlijke kwaliteitsproducten geboren met de beste smaak, geur en kleur.

Distilleren is een van de mooiste ambachten en we laten je graag zien hoe we komen tot onze prachtige distillaten. Onze ‘potstill’ met koperen helm is daarbij vanzelfsprekend het blinkende middelpunt.

LOKALE SAMENWERKING

We kiezen voor zoveel mogelijk samenwerking met ondernemers uit Eindhoven en omgeving. Ondernemers die net als wij gaan voor het allerbeste resultaat. Zo gebruiken we bijvoorbeeld het bier van onze voormalige buren, Stadsbrouwerij Eindhoven, voor onze Beerbrandy. Voor onze Coffeerum-likeur gebruiken we de koffie van Lucifer Coffee Roasters.

DE CAAI

Bottle Distillery is gevestigd in de Melkontvangst op De Caai, het voormalige Campina terrein. In dit pand werd vroeger de melk afgeleverd. In het begin met paard en wagen, later met grote tankwagens. De afdrukken van het vroegere gebruik zie je terug in dit monumentaal pand. Op De Caai vestigen naast Bottle Distillery ook vele andere ondernemers die samen een nieuw bruisend deel van Eindhoven vormen.

Verkooppunten
Oops...
Slider with alias ruimtes not found.