Cocktailrecepten
In onze winkel kun je terecht voor vers gemaakte cocktails to go. Of geniet ervan op het terras van ons cafe The Docks. Wil je zelf een van onze cocktails shaken, dan vind je hieronder de recepten.
Blackberry Kiss
Ingrediënten:
3 a 4 bramen en enkele bramen voor garnering (tip: gebruik bramen uit de vriezer)
1 theelepel rietsuiker
60 ml Orion Dry Gin – Giant Green
40 ml vers citroensap (1 citroen)
20 ml simple syrup (1 deel suiker, 1 deel water)
3 a 4 bramen en enkele bramen voor garnering (tip: gebruik bramen uit de vriezer)
1 theelepel rietsuiker
60 ml Orion Dry Gin – Giant Green
40 ml vers citroensap (1 citroen)
20 ml simple syrup (1 deel suiker, 1 deel water)
Bereiding:
Koel een champagneglas voor met ijs. Kneus 3 a 4 bramen met de rietsuiker in het mixglas van de shaker. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe, vul met ijsblokjes en shake krachtig. Verwijder het ijs uit het glas. Gebruik een enkele strain om de cocktail in het glas te schenken zodat pitjes van de bramen aanwezig blijven. Garneer met bramen op een prikker.
Koel een champagneglas voor met ijs. Kneus 3 a 4 bramen met de rietsuiker in het mixglas van de shaker. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe, vul met ijsblokjes en shake krachtig. Verwijder het ijs uit het glas. Gebruik een enkele strain om de cocktail in het glas te schenken zodat pitjes van de bramen aanwezig blijven. Garneer met bramen op een prikker.
Yellow Belly
Ingrediënten:
20 ml Orion Limoncello
20 ml Waves of Grain Wodka
40 ml vers citroensap (1 citroen)
30 cl simple syrup (1 deel suiker, 1 deel water)
20 ml Orion Limoncello
20 ml Waves of Grain Wodka
40 ml vers citroensap (1 citroen)
30 cl simple syrup (1 deel suiker, 1 deel water)
Bereiding:
Koel een martiniglas voor met ijs. Breng de ingrediënten in het mixglas van de shaker. Vul met ijsblokjes en shake krachtig. Verwijder het ijs uit het glas. Gebruik een dubbele strain om de cocktail in het glas te schenken. Garneer met het buitenste schijfje van een citroen.
Koel een martiniglas voor met ijs. Breng de ingrediënten in het mixglas van de shaker. Vul met ijsblokjes en shake krachtig. Verwijder het ijs uit het glas. Gebruik een dubbele strain om de cocktail in het glas te schenken. Garneer met het buitenste schijfje van een citroen.